dijous, 5 de febrer del 2009

VALL D'ALBA 2 - 1 CD TONIN

Tal i com ens està passant en els darrers partits, comencem guanyant, i acabem perdent. I també, tal i com ens està passant últimament, en tots els partits tenim el "gol tonto" de la setmana, que acaba passant-nos factura. I com no n'hi ha dos sense tres, també vam tindre una lesió en un defensa, igual que contra el Castelló.
Però, tot i perdre, s'ha de dir que van lluitar molt bé, que vam tindre més oportunitats de gol, però que només em vam aprofitar una.
Si sempre posàrem tots el mateix interés en jugar, possiblement algun altre partit hauríem guanyat.
Quan mire les gravacions per fer el muntatge, en moltes ocasions em done compte com els defenses, sobretot els laterals, pugen a ajudar a la davantera, i quan s'ha de tornar a la porteria, també tornen a tota castanya; però no veig fer el mateix als de les línies davanteres. Si volem que els defenses pugen, però quan s'ha de defensar no tirem una maneta els de dalt, mal va la cosa. En no poques ocasions estic veient com els defenses pugen a rematar un corner,ens pilla el baló el contrari, i es pot veure com els defenses tornen arrere mentre alguns es queden al centre del camp mirant. "Som un equip, que ha de jugar com un equip", i si algú no posa tot el que pot, malament. Es va poder veure com aquest dissabte passat, en el que tots van apretar, la sensació de lluita, de batalla, de posar el que s'ha de posar, estava present durant tot el partit. Després es guanyarà o es perdrà, però això ja és una altra cosa.
Ah, i el gol de Victor, guapppppppppppppiiiiiiiiiissssssssssssssiiiiiiimmmmmmmm!

Vall d'Alba 2 -1 CD Tonin from Tonin on Vimeo.