dijous, 12 de març del 2009

Partits contra Almassora i Benicarló

Bueno, poc a poc vaig pujant els partits endarrerits
CD TONIN 2- 2 CD ALMASSORA
Desgraciadament no vaig poder veure aquest partit, però pel que m'heu comentat tots els que vau anar,sembla ser que va ser un partit bonic, en el que es va lluitar molt, i que tot i que l'arbitre no va estar molt encertat, al final es va aconseguir un puntet. Gràcies a Juan, he pogut penjar el video amb les imatges que va poder gravar. No tenia suficient memòria a la targeta, però almenys va poder pillar els nostres gols, i aixina els teniu en el video.

BENICARLÓ 2 - 1 CD TONIN

En aquest partit si que vaig tindre ocasió de veure'l, i si que puc comentar algunes coses.
D'entrada, David va marcar un golàs, d'aquests que són per a emmarcar. Vam marcar molt prompte, vam tindre després alguna altra bona oportunitat, però no la vam materialitzar, i com sempre, al final s'acaba pagant.
El primer gol d'ells, es veia vindre, quan ens ataquen pel centre de la defensa, no som capaços de treure el baló, rebota en algun contrari, i al final acabem deixant xutar, i pum... gol.
Després va vindre un vendaval de bones oportunitats per al Benicarló, i gràcies a Carles que va tindre aturades de gran mèrit, no s'en vam vindre amb una bona golejada.
Vaig veure a bastants jugadors sense esperit de sacrifici, amb poca xispa, el centre del camp no rulava, la davantera sense pegada, i la defensa amb algunes indecisions que ben bé hagueren pogut acabar amb més gols.
Són ja molts partits en els que comencem guanyant, i acabem perdent.
En una competició com és una lliga, no es pot dir que estem on estem per mala sort. En eliminatòries de copa si que pot passar, però quan mires una classificació de lliga i veus on està l'equip, per algo serà. Em sembla que ens està venint gran la categoria. Són massa les setmanes en les que hem tingut "el gol tonto" del partit, i massa els punts que no hem sabut treure.
Pense que la motivació d'alguns jugadors no està al cent per cent, i aquí, si no estàs bé, poc tens a fer. L'any més que tenen molts jugadors dels altres equips es fa notar massa, i poquet a poquet va minvant les ganes d'alguns jugadors nostres. S'ha vist que en aquells partits en que estan quasi tots "enxufats" es pot perdre, i de fet es perd, però et queda la satisfacció que s'ha donat tot al camp, però en el moment actual no tots posen el que s'ha de posar, i per tant " s'acabó" i venen els gols.
Pense que ho s'enxufen tots o alguns un poc més o des d'ací al final de temporada es pot caure en una apatia perillosa

Benicarló 2 - 1 CD Tonin from Tonin on Vimeo.

CD TONIN 2-2 CD ALMASSORA from Tonin on Vimeo.