dissabte, 22 de desembre del 2007

Guanyem l'últim partit de l'any

Com en els últims partits vam començar molt bé; que és molt important però no sempre fa guanyar.
Com he dit vam començar molt bé ja que Miguel va marcar un gol en rematar un còrner tret per Josevi. Vam tocar el baló i no ens creaven ocasions; però com en molts partits anteriors vam anar reculant i deixant jugar als altres.
A lo millor no ens ha tocat el gordo de la loteria, però s'ha de dir que vam tindre la sort de la nostra part junt amb l'actuació esplèndida del nostre porter, Carlos ( per a mi el millor del partit)., que amb unes parades impressionants "a bocajarro" ens va salvar de l'empat o fins i tot de la derrota.
He de parlar també de l'arbitre ( no podia ser més roïn per a l'espectacle i la seguritat dels jugadors). No va pitar molts fores de joc ni entrades dures de l'Onda.
A la segona part en una de les moltes jugades a baló parat que vam defendre ens van marcar gol i pareixia que anava a ser el nostre primer empat de la temporada.
Però no; una "canyonà" de Sergio (pitxitxi de l'equip) a la treta d'un còrner va fer que guanyàrem el partit en els dos últims minuts, a l'estil del Reial Madrid la temporada passada.
I així tanquem l'any, amb una victoria, que sempre és important.
Bons Nadals i Feliç Any 2008!!!!!!!!