divendres, 21 de març del 2008

C. D. CASTELLÓ 0 - 0 C.D. TONIN

Per fi, ja pensaveu que no el penjaria. Doncs ja estic ací amb el video i el comentari.
El partit no va ser massa bonic, però va tindre l'emoció de l'incertesa del resultat. crec que aquest partit era per a guanyar-lo, però també s'ha de dir que no el vam perdre de miracle ja que Carlos en una ocasió amb una bona aturada, i en una altra ocasió perquè el jugador del Castelló va voler adornar-seamb una vaselina, quasi ens hagueren pogut sentenciar.
Nosaltres, continuem amb el mateix problema que continuem arrastrant, xutem molt poc a porteria, i aixina, ens passa com al Barça (ahir vaig guanyar una batalla amb el meu Valencia), que tocs i parets, però si no tires, o tires fluixet, o fora de porteria, no pots guanyar. Vam tindre una oportunitat tirant al pal, però para de contar.
No sé si ha servit molt el partit de cara al resultat, espere que si que haja servit per a tranquilitzar a alguns pares i jugadors, encara que d'això, millor no tocar-ho.
Nota: a partir d'ara pujaré exclusivament els videos a Vimeo, per la millor qualitat, i a més a més també he posat al costat igual que amb Youtubé el reproductor amb tots els videos. Recordeu que si no el podeu veure, és perquè heu d'instal·lar a l'ordinador el pluging que us demanarà (flash 9.0), que és molt senzill d'instal·lar. A més a més té de bo Vimeo que sense cap altre programa podreu baixar-vos si voleu el video a l'ordinador per veure'l (sempre que tingau un reproductor que ho faci (Quick Time)