dimarts, 4 de març del 2008

CD TONIN 1 - RENOMAR ELS PORTS

El segon dissabte de Magdalena vam jugar un partit que va començar molt bé per a nosaltres perquè molt prompte vam marcar gol. A l'eixida d'un corner, Miguel caboteja des del segon pal al centre de la porteria i Alberto marca gol.
Semblava que el partit acabaria amb més gols, però l'encert del porter del Renomar, per a mi un dels millors, en uns casos, i el poc encert dels nostres davanters en altres, va fer que el resultat ja no es moguera. Es veritat que el Renomar pràcticament no va crear oportunitats de gol, tan sols una clara en la segona part, i que no vull deixar de comentar. En la citada jugada, els nostres defenses demanen a l'arbitre que un davanter ha tocat amb la mà. Em pareix correcte que ho facin perquè en no poques vegades l'arbitre no ho veu, i és en reclamar els jugadors quan aleshores pita. Però en el que no estic d'acord en absolut és en que alcen la mà per a reclamar, i es queden tots parats, perdó, tots no, al video podeu observar com un defensa seguix la jugada fins la banda, però torna el ló a l'area, i encara n'hi ha d'emparrats. Eixa jugada haguera pogut costar perfectament l'empat.
De la resta del partit, si que vull també comentar que vaig veure a Alberto més entonat que en altres partits, i no ho dic perquè va marcar un gol sinó perquè poc a oc va anar fent-li cas a l'entrenador, es va posar en la banda, va intentar anar-se'n dels defenses, i en definitiva va provar a fer jugada. També em va agradar molt Josevi de central junt amb Miguel, va donar consistència al joc, es va atrevir a eixir amb el baló controlat, i això ja és molt. Particularment em va agradar la defensa que va posar de quatre, per a mi d'eixa manera s'aprofita millor a Josevi, i quan estiga Jordi, es pot posar més endavant, al centre de mig punta o davanter (no he dit res)
I també per acabar, em va agradar el temps que va estar en el camp Jose, es va atrevir a regatejar, i a centrar molt bé; m'agrada més ahí que en defensa, on les "pajares" es paguen molt ferqüentment amb gols.
Un xicotet apunt final, fixeu-vos al video, i als partits en general, si els defenses van a protegir al porter nostre quan hi ha un xut (per si se li escapa), i mireu si van o no els davanters nostres en atac a esperar un fallo o un refús del porter contrari per si de cas hi ha un oportunitat.
A gaudir del resultat, enhorabona encara que van perdre a l'equip del Renomar, i ànim per al partit aplaçat de demà.

CD TONIN 1 - 0 RENOMAR ELS PORTS from Tonin on Vimeo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

un bon partit en definitiva.


Sergio no te votes a tu mateixa que sempre tens un bot...

Ale Adeu fins una altra.


Pau