dimarts, 13 de maig del 2008

CD TONIN 1 - 4 CD ALCORA

El dissabte vam jugar contra el C.D. Alcora, i vam tornar a perdre. En aquest cas m’ha dolgut menys que el d’Onda, potser perquè sempre vam anar darrere, això si, amb dues possibilitats de fer gol, una a càrrec de Miguel, en la que el porter va estar molt bé i la va aturar amb el peu, també va haver alguna altra jugada que també podia haver anat dins, però la veritat és que només va entrar el penalti, just per cert ja que va ser agarrat de la camiseta César.
Què podem dir més?. No seria just dir que l’Alcora no es va mereixer el partit, i faltaria a la realitat.
Tampoc podem dir que no tenim sort. Quan la sort sempre la tenen els altres, s’haurà d’anar pensant que això no és sort; alguna cosa més n’hi ha.
Analitzem un poc el partit.
El centre del camp està batallant més que anteriorment, però fins que s’acaba la gasolina, i quan el centre del camp perd el baló, el més probable és que també es perdrà el partit. Mentre estem amb les piles carregades es fan bones jugades, els jugadors es busquen, i s’arriba dalt. Quan s’esgota la força, ja no ens ajudem, no es baixa a defensar igual que abans, els defenses estan tots sols, i els atacs contraris es multipliquen. NO PODEM VOLER QUE ELS LATERALS, O ELS CENTRALS PUGEN EL BALÓ, ATAQUEN, REMATEN CÓRNERS, PERÒ QUAN ES DEMANA QUE AJUDEN ELS DE DALT NO BAIXEN.
Com és que ens estan marcant tants gols des de fora de l’àrea?. Qui deuria anar a tapar per a impedir-ho?. Els nostres no ho tenen tan fàcil per a xutar. Les porteries són molt grans, igual de grans que per als jugadors amateurs,...., i els porters ja fan molt parant el que estan parant. Crec que seria injust que ho pagaren els porters.
Per tant el que haurem de fer és estar molt concentrats en el que fem, i en el que ens diu l’entrenador; si no estem en el que fem, un “despiste” ens pot costar car.
I per últim, en el que si que tenim un greu problema és a l’hora de xutar, tirem molt poc, i quan ho fem, ens ixen uns xuts de benjamin (si ja sé que no sempre és tan exagerat); fixem-se en els gols que ens van marcant partit rere partit i vorem la diferència de com ens xuten. També sé que s’entrena el xut, i que quan m’he posat de porter davant d’ells, a vegades és per assustar-se de com xuten; però el problema és quan es xuta en el partit, en el que tens defenses, estàs més cansat,etc. QUÈ FÀCIL ÉS PARLAR DES D’ACÍ!! (PERDONEU-ME).
En fi, ànim i a veure si el proper partit em lleveu la raó. Seria bon senyal!

C.D. TONIN 1 - 4 C.D. ALCORA Cat. Infantil from Tonin on Vimeo.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

k soc un jugador del alcora k estre video no el podem tindre nosaltres. si pots mel pases al meu correu electronic
carlitos_10_alcora@hotmail.com
pasam el video perfavor que vaig marcar el segon gol
cnt pel correu electronic

Anònim ha dit...

maneume el video al meu coreu perfa
sok un gran seguidor del alcora
el meu correu es:marc_alcora@hotmail.com

Anònim ha dit...

VAMONOS ALCORA!! somos LOS MAS GRANDS

Anònim ha dit...

SOK 1 JUGADOR DE L'ALKORA PUES M'ALEGRE PER QUE GRABEU TOTS ELS PARTITS!!
ESTA MOLT BE HI HA QUE NINGU O GRABA!!
A SOBRE A VOTACIO EL MILLO ERE EL NUMERO 17 EL DEFENSA NUSE KOM SE DIE SOLES SE K ERE EL MIYO DE L'EKIP!!
INGA SALUTS

alberto el portero ha dit...

carlos nadie ta preguntao si as metido goLLLLL!!! ehhh pa ke lo sepas!!!!

alberto el portero ha dit...

alcora es una makina ese ekipo mi ekipo es una mierda sabeis????

Anònim ha dit...

alberto no estas flipao ni na a carlitos nadie la preguntado pero no t lo a dixo a tii se lo ha dixo a la tana