dimecres, 10 de desembre del 2008

CD TONIN 1 - 5 CD RODA


Quins dos partits per a "oblidar"
En dos partits 10 gols en contrai només dos a favor.
Però vaig a comentar només la segona part d'aquest partit que és l'unica que vaig vore.
Pel que van comentar els que havien vist la primera part, sembla ser que van eixir un poc emparrats, i els contraris entraven como "Pedro por su casa"; però per a mi la segona part no va estar malament.
Al C.D. Roda li va costar marcar un gol, això si, un golàs, i nosaltres en vam marcar també un gol super guapo: Victor va arrancar per la banda dreta, va lluitar de valent, va centrar, i Iban va marcar de manera impecable.
Anem a treure les coses positives del partit, i he de dir que el porter em va agradar molt, Iban va a més, i està marcant gols, i per damunt de tot, vull remarcar que a Victor el veig també cada vegada més enxufat, i durant més temps al llarg del partit. Crec que hauria d'anar prenent-se més en serio el tema, i assumir més el paper de lider dintre del camp: és de segon any, té una molt bona conducció de baló, bons passes, com tots, en ocasions un poc "xupó, però no massa", però com dic li falta posar-li més velocitat a les seues accions, i anar a oferir-se i organitzar.
Victor
, si Victor, en lo que t'agrada el futbol, què és la teua salsa de la vida, espavila un poc més i marca el territori, assumeix més protagonisme, pren-te més en serio els entrenaments, i lluita fins que no pugues més. Segur que si vas millorant conforme ho estàs fent, contagiaràs a la resta de l'equip.
Nota: Victor, pren-te tot el que et dic des del més profund "carinyo" i apreci que et tinc com a persona i jugador.

CD TONIN 1 - 5 CD RODA from Tonin on Vimeo.