diumenge, 21 de desembre del 2008

VINARÒS CF 0 - 1 CD TONIN

Per fi hem guanyat un partit des que vam jugar el primer partit contra el Vall d'Alba.
Ens va costar molt. La primera part va ser molt dolenta per part dels dos equips, sense ser ningú dels dos capaç de baixar el baló i jugar-lo amb tranquil·litat.
Un dels factors negatius per a poder jugar millor és de totes totes el mal estat del camp, en el que no saps com botarà el baló.
De totes formes, la sensació que et deixa sobretot la primera part, és que com si no haguerem avançat res des del primer partit: continuem rifant el baló cap avant, sense mirar on el tirem, sense eixir amb el baló controlat, i sense capacitat per enganxar bones jugades i acabar-les amb bons xuts a porteria. També vam tindre la mala sort de que Edgar es lesionara. Tot junt, va deixar una primera part amb mal sabor de boca.
En la segona part, les coses van canviar: els canvis van fer efecte. Vaig veure un Julen, un Jaume,un Sergio i un Jordi molt motivats, lluitant per tots els balons, sabedors del que s'estaven jugant en aquest partit.
Julen va fer una bona jugada i Jaume va rematar marcant un gol que com es diu en aquests casos val el seu pes en or.
Espere que aquest partit servisca per tranquilitzar-se un poc, i no jugar amb eixa ansietat que tenien en els darrers partits, tant jugadors, com entrenador, com sobretot els pares; i també des d'ací anime al Vinaròs per a que prompte guanye un partit
Ara només ens queda als pares resar per a que en le partit de demà entre pares i fills, no ens peguen una bona pallissa.

VINARÒS CF 0 - 1 CD TONIN from Tonin on Vimeo.