dilluns, 22 d’octubre del 2007

Comencem un camí

Hola a tots els futbolistes, pares, mares, amics, etc. Anem a començar un camí que esperem que pugam fer entre tots.
La idea és anar penjant en aquest Blog totes aquelles notícies relacionades amb l'esport, però sobretot amb el futbol, i més encara sobre el C.D. Tonín infantil A que juga en la categoria de "Infantil Preferent de Castelló".
Què és el que espere que arribe a convertir-se este Blog?.
Que els actors principals de tot açò, que són els xavals, vagen soltant-se a escriure ací. Que facen comentaris del partit que van fer el dissabte, que escriguen sobre els partits dels seus equips de Primera Divisió o de Segona (CS), o de Formula 1, tennis,etc.; però que escriguen. I també, doncs anirem penjant algun que altre video dels partits.
En els temps que corren els nostres fills i nosaltres també, estem acostumats a que entre tot pels ulls, a donar-nos-ho tot fet, els reportatges els fan els periodistes, les crítiques,etc. Però pense que ací podem utilitzar la ferramenta aquesta del blog per a ser nosaltres els que podem opinar. Fer de comentaristes.
Si que voldria en la meua modesta opinió donar només dues normes o consells per a escriure ací: intentar escriure no de manera o tipus "SMS" amb massa faltes o abreviatures, i la segona intentar no fer crítiques destructives o despectives cap a ningú: contraris, companys, entrenadors o "pares". Considere que si guardem un poc estes dues normes, ens ho podem (podeu) passar-vos ho bé.
Poc a poc aniré fent enllaços a diferents pàgines web d'equips esportius, diaris esportius, i a tot allò que vosaltres em digueu (perdó, a tot no).
Respecte al nom del blog, Fernando Agramunt quan vaig dir que penjaria els videos en el Blog Les cosetes de Rafa, amb bon sentit, em va dir que eixe nom no era massa adequat per a posar los ahí. I aleshores se me va ocórrer crear este Blog. I quin nom posar-li pera que siga fàcil recordar-lo?. Doncs vaig pensar que el millor era posar el del Club del qual formem part. El nom cdtonin no estava pillat pel club, i aleshores vaig considerar oportú prendre'l per a nosaltres. Espere que no li sente mal a Tonín-Presi, ja que en cap moment l'anem a utilitzar per a perjudicar el club, sinó que a ben segur que eixirà beneficiat en començar a anar posant notícies del Club en general.
I per acabar, a continuació teniu el vido del partit del 20-10-07 en què vam guanyar per primera vegada enguany. Una pena que s'acabara la bateria, i el vaig tindre que completar amb el mòvil.