dissabte, 27 d’octubre del 2007

Tres punts més

Si senyor, ja tenim 6 punts. Estem que ens mengem al rival, fins i tot fent rotacions com els grans equips de primera divisió.

Jugant contra un equip del nord de la província i amb el “jet lag” per la matinada i temperatura, hem guanyat 1-0.

En un partit amb molt de fred i amb un camp del que millor no parlar, sobretot en estar acostumats a jugar en camps de gespa artificial, vam tindre moltes oportunitats en la primera part, encara que només marcara un gol Sergio. Alguns pares ja han batejat l’equip amb el nom de "Ai Tonín"per les ocasions fallades.

I a la segona part a sofrir, aguantant a la davantera morellana i intentant marcar algun gol més, objectiu que casi aconseguí Josevi llançant un baló al travesser.

Però be, donem “l’ok” als tres punts aconseguits i esperem continuar així.