dimecres, 8 d’octubre del 2008

BON COMENÇAMENT

Tal i com diu Jordi en l'anterior post, molt bé això de començar la temporada i la categoria guanyant.
Després de la setmaneta tan moguda que vam tindre, guanyar el primer partit ve molt bé.
Passar de ser el cadet "B" al "A", amb tot el que això comporta , i com aquell que diu de la nit al dia, és complicat; amb les "ferides" que s'han creat als jugadors, entrenadors, pares,....
Si realment el criteri que s'ha seguit en aquesta ocasió, serà el que regirà d'ara endavant, "vale", sabrem tots a que juguem; i que els equips es faran en funció d'una política coherent, mirant cap endavant, i amb una finalitat clara: s'actuarà i es prendran decisions per a millorar el Club C.D. Tonin, sense mirar amiguismes dels jugadors, pares, entrenadors,.... I a mi particularment em sembla molt encertada aquesta decisió (Ojala s'haguera actuat ja des de fa molt de temps). En el que si que no estic d'acord és en la manera que es va fer, pràcticament damunt de la competició.
Però , bé dit això parlaré un poc del partit.
Em va agradar molt, tot i que era el primer partit, es va veure el que ja vam anar veient al final de la temporada passada i durant el campionat de Murcia.
Una defensa segura, que si bé en la meua opinió, ja era bona, amb la nova incorporació de Guillermo, encara és molt millor. Pràcticament l'altre equip no va crear ocasions, i a més a més eixíem amb el baló controlat.
El centre del camp, molt bé, amb un Pau "tremendo", Edgar també molt bé; i per a que ningú s'enfade si no l'anomene, he de dir que cadascú en el seu lloc va complir a un nivell molt alt.
En el començament de la segona part, ens va passar com en tantes altres ocasions ens succeeix, eixim un "poc emparrats", relaxats, creient que ja està tot fet, i si arriba a entrar una oportunitat que van tindre ells, ja haguérem vist com haguera quedat la cosa. Els canvis que va introduir l’entrenador, amb els jugadors (que abans eren del "A", per aclarir-nos) van funcionar molt bé, van donar un altre aire, i això va fer que tornarem a tindre el baló, i de fet va vindre el segon gol. Ara bé també he de dir, i ho senc si a algú li senta mal, (i és només una opinió personal) que aquests jugadors quan perdien el baló no lluitaven de la mateixa manera, no anaven a intentar recuperar-lo, no "mossegaven" en el bon sentit de la paraula, i probablement no ho feien perquè no estaven acostumats a fer-ho així en el seu equip. A ben segur que en els propers partits ja ho faran, millor dit ja s’encarregarà l’entrenador de que no ho obliden.

Estem en una categoria en la que aquell equip que no pressiona i no lluita, no tindrà res a fer. Vam poder veure que pressionant al contrari, l'obligàvem a perdre el baló, a rifar-lo, a no eixir amb el baló controlat,....

Enguany com es pot veure, hi ha bons jugadors, i molta competència per aconseguir un lloc en l’equip, per tant !amics!, ningú té guanyat el lloc, sigues de l’equip que tenia Alfonso o del que no tenia. Ara som un sòl equip, i quan més units estiguem millor (per a mi, en aquest post ha acabat ja el parlar de si era de l”A” o del “B”).

Ànim i a guanyar-se el lloc en cada entrenament i en cada partit!

Nota: Podeu veure que ja està posat en “ ENLLAÇOS ESPORTIUS” l’enllaç al Tonin Cadet A. Piqueu i en eixir la Web de la Federació ompliu els diferents apartats i OK!:

Categoria: Cadete

Competición: Cadete Preferente Castellón

Jornada: escollim la que siga

Mostrar: Resultados y clasificación





C.D.TONIN CADET "A" 2 - 0 VALL D'ALBA Temp 08-09 from Tonin on Vimeo.