dimarts, 28 d’octubre del 2008

CD TONIN " A " 0 - 2 CLUB LA VALL "A"

Gran partit el que vam veure el dissabte entre el lider Club La Vall i el CD Tonin A.
El lider va demostrar davant de nosaltres perquè va davant en la classificació, però nosaltres amb un equip, en el que la majoria són jugadors de primer any, vam plantar cara, i tot i que vam perdre, el joc desplegat convida a pensar en el futur de manera positiva.
Una derrota mai agrada, però els xavals van batallar de valent i no li van perdre la cara al partit en cap moment.
La Vall va tindre més ocasions que nosaltres, i diríem que als punts es mereixia guanyar; van pegar 3 pals, i el segon gol va ser per a emmarcar. Però vull comentar algunes coses.
En el primer gol, al video es veu clarament com l'arbitre es va enganyar i va pitar un corner que de bon tros no era, i a conseqüència d'eixe error al corner es va produir el gol. Un gol que podria ser que se li fera falta al porter (jo no ho tinc massa clar), però de totes formes, el baló li haguera passat per damunt encara que no l'hagueren tocat. El que si que es pot veure que el davanter no tenia a ningú marcant-li.
En la segona part, en la meua opinió, els canvis produits al centre del camp no van funcionar, i això va originar que els de La Vall dominaren eixa parcel·la del camp, i per tant van passar a poder elaborar millor les jugades.Fruit de tot això, i de la necessitat nostra de tirar endavant per a intentar empatar, va vindre la jugada del segon gol, portada crec que pel jugador nº 12 (tècnic i ràpid. Va ser molt bonic, i ahí va acabar el partit.
Crec que es va veure que l'equip té una sòlida defensa, un centre del camp que lluita i batalla, i que no tenim un davanter que marque la diferència. No es tot xutar fort de cara a porteria. Un davanter no es fa en 4 dies, i se'ls ha de donar temps ( segur que milloraran). Es va veure clarament que no pots relaxar-te en cap moment, que has de ser ràpid, i que aquell que "s'adorm" i perd el ritme, ho té xungo enguany.
Resumint, molt bé, i a millorar eixos xicotets detalls que et poden portar a guanyar o a perdre.
Com es pot veure ara anem els desens amb un partit menys

Curiositat: em va semblar que hi havia una "quasi coincidència en els dos equips; en el nostre jugava Jordi Mollà, i crec que en l'altre, i en la mateixa banda jugava un Jordi Moya, almenys així m'ho va semblar.

Nota: el Tonin Cadet B va perdre 0 a 2 contra l'Olimpic i va 4t.
el Tonin Cadet C va perdre 0 a 5 contra el San Mateu i va l'últim




CD TONIN 0 - 2 LA VALL Cat. CADET Pref. CASTELLO from Tonin on Vimeo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hui torne a comentar el partit
vam jugar be i vam plantar cara al lider i per poc ens van guanyar

crec que si el arbit no haguera pitat aquell corner podriem haver guanyat.

som l'equip que millor resultat hem obtingut davant la vall i ara pensem ja en l'almassora

per a mi el millor del partit va ser Miguel i tambe va estar be Josevi

aquesta es la meva opinió

GUILLERMO