dissabte, 2 de febrer del 2008

OLE, OLE I OLE

Dic açò perquè crec que vam jugar el millor partit en defensa de tota la temporada.
Quan dic en defensa no em refereix només als 4 components de la defensa, sinó a tot l’equip, ja que des del primer davanter fins al porter vam fer un partit impressionant, creant una bona pressió i tallant tots els passes entre línies i balons llargs que ens van llançar.
Jugaven contra l’equip que disposarà de la mitja d’altura més alta de tots els equips i a més eren molt ràpids, però com he dit abans vam jugar molt bé en defensa i també en atac, perquè després de robar els balons eixíem com llamps i intentàvem crear jugades tocant el baló per baix, ja que als de l’Esportiu de Vila-real els costava més tocar bé i ràpid la pilota.
Però açò del futbol de vegades és un poc injust i en una de les poques jugades que ens van crear, un baló que creuat al segon pal, va fer impossible l’estirada de Carlos.
Però no ens vam fer enrere i vam seguir pressionant i creant jugades, i Sergio, Diogo, Iban i Edgar van tindre unes poques ocasions, però la defensa era molt gran i forta i els va costar molt poder aconseguir uns bons llançaments.
I al final vam quedar 0 a 1 que et deixa en ganes d’haver aconseguit alguna cosa més, però estic molt content amb el partit que vam fer.
El millor que podem fer és preparar-nos per al pròxim partit que intentarem guanyar.

CD TONIN 0 - 1 Esportiu Vila real from Tonin on Vimeo.