diumenge, 27 d’abril del 2008

CD TONIN 1 - 3 CD ALMASSORA

Este partit és d'aquells que encara que has perdut, els familiars dels jugadors hem acabat satisfets de com han jugat els nostres. Vam perdre perquè ja sabem que qui no remata i tanca el partit a temps, després el contrari acaba guanyant. Per als jugadors, que jugant bé perden, no n'hi ha consol, és més, et dones compte que encara que ho has fet bé, l'altre encara ho ha fet millor, i el resultat ha estat negatiu.
Però he de dir que per a mi, el partit del dissabte va ser el millor que ha fet l'equip. Tots els que van eixir a jugar van donar tot el que tenien. A Almassora ens van posar 7 gols, amb descontrol general inclòs, però en aquesta ocasió estàvem millor posicionats, la defensa molt segura darrere, el centre del camp treballant molt i davant vam fer el que es va poder.
Començàrem marcant un gol Alberto (com va dir ell, amb el nas, però gol), vam crear més oportunitats, però no es van materialitzar. L'Almassora també en van tindre moltes d'oportunitats, en unes ocasions van anar fora, en altres les va parar el porter, i en altres la nostra defensa va treure dos balons que ja quasi estaven dins (Josevi i Miguel). La veritat és que l'Almassora es mereixia l'empat, que va arribar ja en la segona part; un gol preciós, que em va recordar el que va marcar Torres en la Champion's no fa molt. Després va vindre un penalt al nostre favor que Diogo no va poder marcar, tot siga dit el porter va estar molt bé.
I com passa quasi sempre, si durant quasi tot el partit no has marcat més gols, no vulgues al final del partit anar a pel gol, i així ens va passar, va vindre el segon gol, també, molt bonic.
Del tercer gol, no vaig a dir res, va ser fruit d'anar ja a la desesperada per tal d'empatar.
L'Almassora tenia dos-tres bons jugadors (el16 i el 17) que eren ràpids, però que per cert, sembla ser que tot s'apega (em refereixo a les coses males del futbol) ja que pel que comenten els jugadors nostres, es van fartar de donar-li a la "boqueta" intentant "acollonir" la defensa; mal anem si a aquestes edats ja volem anar "de xuletes".
Com dic, al final, la categoria dels puntes de l'Almassora va decidir,a nosaltres ens passa un poc com al Barça, tirem poc i fluix a porteria, i aixina és difícil marcar; però amunt eixe ànim, que anem pel bon camí! (Eixe amunt, vull recordar que no és patrimoni exclusiu del meu València).
Per acabar, enhorabona a l'Almassora ja que en la meua opinió tot i que vam jugar molt bé, en conjunt ells van estar millor

* Per cert, per a cagada la meua, em vaig deixar la targeta de la càmera a casa i només he pogut gravar uns segons.


CD TONIN 1 -3 CD ALMASSORA from Tonin on Vimeo.