dissabte, 12 d’abril del 2008

C.D. TONIN 4 - 1 C.D. SALESIANS

Ahir vam vore un bon partit, en el que els nostres van tocar bé el baló, se’l van passar, i això quan passa ja és molt.

En la primera volta els vam guanyar, però amb més dificultats que en aquesta ocasió.

En la primera part els Salesians estaven més tancats darrere, i aleshores costava més arribar amb claredat, en la segona, en obrir-se ja van haver més oportunitats i gols .

Però que ha hagut de diferent en aquest partit?. En aquesta ocasió l’entrenador va posar a Jordi davant, i això li dóna cos a l’atac, i a més a més també fa que l’altre equip no puge tant.

Falta per comprovar si davant un equip més potent es ressentix la defensa, però en la meua opinió no; darrere la defensa cada vegada està més feta, Josevi i Miguel cobreixen bé les espatlles quan Jordi M. i Marc pugen, i entre tots quatre ho fan bastant bé (ara bé, es confien massa de que Carlos o Alberto no se’ls escaparà un baló de les mans, i en molt poques ocasions van a protegir-lo, o a allunyar un rebot, i si li passa com al de Geta,.......)

Ja vaig dir en l’anterior post que a Iban li fa falta algú que l’ajude bé. Jordi B. hui ha corregut la banda i ha fet un passe de gol, i li ha faltat en altres ocasions la punteria (poc a poc la trobarà si el deixem ahí)

Jose, està en la seua línia ascendent i també ha mullat; igual que Diogo, que tal i com també vaig comentar al partit de Vinaròs, si van eixint-li les coses, anirà a més.

El centre del camp en conjunt també ha lluitat al llarg de tot el partit, i també m’ha agradat la posició en que ha jugat Sergio, repartint amb claretat el joc, i a més a més ha marcat.

Resumint, s’observa milloria en tots els jugadors, i això si, vindran partits més difícils, i hauran de lluitar tots.


CD TONIN 4 - 1 CD SALESIANS from Tonin on Vimeo.