diumenge, 20 d’abril del 2008

U.E. CASTÀLIA 3 - 0 C.D.TONIN

Aquest dissabte ens va tocar jugar contra el Castàlia. En el partit de la primera volta ja vam perdre per un resultat semblant, i com en aquesta ocasió uns errors ens van fer perdre el partit.

Però parlant del partit d’ahir s’ha de dir que el 3 a 0 que ens vam endur va ser un poc injust, ja que vam estar creant ocasions durant tot el partit, però la pilota no va voler entrar.

Aquesta setmana vam estar entrenant xuts a porteria en gran part dels entrenaments i per això podem estar un poc cabrejats per veure que en el partit no ens va funcionar.

A més de la mala sort de cara a gol uns errors de falta de comunicació entre els defenses i el porter van fer que anàrem perdent 2 a 0.

Vam seguir creant ocasions per tal de remuntar el partit, però unes bones parades del porter, entre elles la d’un potent xut de Miguel des de fora de l’àrea, i uns contraatacs de molta velocitat dels davanters del Castàlia va fer que el partit acabara 3 a 0.

S’ha de comentar la velocitat dels extrems i davanters rivals i que va fer que hi hagueren ocasions en que només els podíem parar amb faltes.

I això és tot, tan sols dir que estem un poc tristos, ja que portàvem una bona dinàmica i feia 5 jornades que no perdíem.

He de dir que els pròxims seran bastant difícils i ens hem d’esforçar molt per tal de poder guanyar i sobretot jugar bé al futbol.


UE CASTALIA 3 - 0 CD TONIN Infantil from Tonin on Vimeo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ya es hora de dejar de criticar a los chavales y hablar claro sobre el entrenador.
La falta de criterio a la hora de llevar el vestuario es alucinante, eso conlleva un mal rollo en el entorno del equipo que empieza a ser preocupante.
Que en un mismo partido un chaval juegue de central, lateral, delantero, demuestra un desconocimiento de los jugadores que está justificado al principio de la temporada pero a estas alturas es inaceptable.
Por último me parece una falta de respeto que chavales que van a jugar el partido los saque 10 minutos, en un partido hay tiempo para todos.
Un entrenador puede hacer bueno a un jugador pero también puede desilusionarlo y esto último lo hace muy bien.
Por cierto la critica siempre constructiva y el que no lo entienda así, lo siento.