divendres, 11 d’abril del 2008

VINARÓS CF 2 -2 CD TONIN

El dissabte passat dia 5 vam anar a jugar el partit contra el Vinaròs CF, i al final vam empatar 2 a 2. Es pot dir que hem millorat respecte a la primera volta ja que en aquella ocasió vam perdre a casa.
En aquesta ocasió, al llarg de tota la primera part vam dominar el partit, i ahí és on deviem d'haver marcat 2 0 3 gols. Com només em vam fer un, al final ho vam acabar pagant. En la segona es va equilibrar el partit, i considere que és just al final l'empat.
Em va agradar el partit perquè vam tocar el baló, es van fer jugades d'equip, i només, com quasi sempre, ens costa molt xutar a porteria amb punteria i amb potència.
L'equip ha millorat, Iban està impressionant, té classe, batalla, i crec que li fa falta tindre algú que li ajude un poc més prop d'ell per passar el baló i no apurar tant a vegades individualment la jugada. Un altre jugador que ha millorat molt és Jose, des que se l' ha posat davant s'ha notat. I tampoc vull deixar-me a Diogo, que va cuallar un bon partit, si van eixint-li les coses, podem aprofitar-lo molt més. La resta no va estar malament, encara que, han de posar sobre el camp el que van assajant durant els entrenaments, passar el baló ràpid, però sense rifar-lo, mirant a qui li 'l tires, .....
Del dinar, ja parlarem més endavant

Vinaros 2 - CD Tonin from Tonin on Vimeo.