dimarts, 25 de novembre del 2008

CD TONIN 2 - 3 ALQUERIES C.F.


Una setmana més he de començar dient que vam perdre; però en aquesta ocasió, vam marcar 2 gols, vam começar marcant un gol i posant-nos per davant, però en un tres i no res ens van marcar 2 gols i a partir d'ahí sempre vam anar a "remolque".
Va ser un partit raro, en el que donava la impressió de que el podíem guanyar, però la manca de punteria i els despistes defensius ens van privar d'un millor resultat.
En aquesta ocasió no vaig a comentar més sobre què em va semblar el partit. Vull vore si poc a poc aneu fent comentaris al post, o millor encara, aneu soltant-se jugadors i tot aquell que vulga a fer un post.
Només vull que us fixeu en la taula de classificació, i a vore si aixina analitzeu on pot estar el problema. fixeu-se en els gols a favor i en contra que tenen els altres equips, i juntament amb la visió dels diferents partits que hem jugat, analitze-ho.

Nota: estic observant que a l'enquesta estan apareixent votacions que donen a entendre que "algú" s'ho està prenent a "cachondeo", ja que si no és així, no s'explica que ja siguen dues setmanes en les que apareixen vots a jugadors que no han estat ni convocats. Recordeu que la finalitat de l'enquesta és simplement que pugam votar a qui realment, en la nostra opinió hasigut el millor. De res servirà si un de nosaltres votem a un jugador que no ha jugat, o el votem dos o tres vegades. Per tant crec que l'enquesta tindrà el valor que nosaltres vulgam que tinga, si volem que siga real, i que al final de temporada pugam dir que tal o tal altre jugador ha sigut el més votat, doncs votem amb fundament. D'eixa manera tindrem clar que ha sigut perquè s'ho mereix, i no perquè algú ha fet trampa. Si creiem que val la pena mantindre l'enquesta, la mantenim, però si no val la pena, doncs la retire i no passa res, a la fi i al cap, per a mi és més faena totes les setmanes: eliminar l'anterior, escriure tots els jugadors, i a final de temporada buscar un detallet per al jugador que ha eixit guanyador; cosa que per una altra part va eixir de mi, i que faig de molt bon gust i carinyo.

CD TONIN 2 - 3 ALQUERIES CF from Tonin on Vimeo.