dijous, 20 de novembre del 2008

Interessant el comentari al partit contra el Vila Real

Abans de res, gràcies pel comentari que s'ha fet al post anterior sobre el partit contra el Vila Real.Tan sols dir que m'agradaria que si es fa un comentari, encara que es pot escriure com anònim, si no ens importa massa, es posara el nom de qui l'ha escrit. Si no es posa, tampoc passa res; només ho dic perquè d'eixa manera sabem qui va comentant coses sobre el partit. Si no es vol posar,tampoc té massa importància, sempre i quan, com és el cas del comentari en qüestió, es fa des d'una crítica constructiva, i amb molt de seny. Espere que amb aquest comentari fet, vaja llançant-se més gent a opinar i a parlar de futbol, que és en definitiva el que intentem des d'aquesta finestra que és el Bloc.
Dit això, he de dir que estic pràcticament d'acord amb tot el que es diu al comentari.
Considere que la base per a no perdre està en que no et marquen gols, i desgraciadament en tots els partits ens estan marcant gols, en unes ocasions per errors dels defenses, en altres per errors del porter, i en altres per errors en la mitja que deixa massa solts a la mitja de l'equip contrari de manera que els atacs venen per tot arreu. En el deure s'han de posar tots els jugadors, però evidentment amb més part de culpa els de la defensa i porter, com s'ha de posar més en els deures el marcar gols la davantera.
Estic d'acord en que una defensa no pot dedicar-se a fer de frontó i a tirar balons fora sense trellat ni fundament, i que com deia en el post anterior, només cal mirar com juga la defensa del Vila Real per a veure el que és eixir si es pot eixir, o endarrerir si està complicada la cosa i intentar eixir per un altre costat, o ser uns "muditos" que no es diuen res entre ells .
Com tampoc es poden treure tots els fores de banda cap endavant com si d'un partit de rugbi es tractara. Després de la primera treta de banda, l'equip contrari js sap com seran tots els que venen després. Pèro en quines poquetes ocasions veus a jugadors de la mitja anar a oferir-se per a que se li passe el baló, i deixa manera intentar un altre tipus de jugada. Si li preguntes a Jordi Mollà, et dirà que si es fa eixa jugada, en cas de perdre's el baló, el contraatac de l'altre equip està assegurat. Doncs estiguem espavilats i que no passe.
Respecte a la mitja i davantera, és veritat que últimament no funciona, i el problema on està?. En la meua opinió, i sé poc del tema, és que efectivament els arriben pocs balons en condicions, i en segon lloc perquè considere que també no estan ben coordinats els jugadors que la formen. No es busquen, no s'ajuden entre ells, no es parlen, i d'eixa manera no anem.
I la davantera?. Doncs com he dit no els arriben els balons o massa balons en condicions, estan desangelats entre els contraris, i sobretot no oblidem que dels que estan jugant davant tampoc són uns davanters de segon any que puguen marcar la diferència contra els defenses; algun d'ells han jugat poc en eixa demarcació, i un davanter no es pot fer en quatre dies.
I estic d'acord en el que es comenta sobre l'entrenador; és molt difícil trobar una persona amb coneixements de futbol, amb paciència i amb capacitat de treball com la que té Alfonso, i precisament això s'ha d'aprofitar.
On si que no puc opinar massa és respecte a l'interés que posen els jugadors durant els entrenaments perquè jo no els seguixc al cent per cent; però si és veritat el que es comenta, aleshores si que s'ha de pegar un bon "puro" als jugadors perquè el que si que crec que és veritat és la dita que diu "es juga com s'entrena", i que si durant els entrenaments es fa el manta, i no s'esforcen per millorar, al partit difícilment eixiran bé les coses. I en aquest punt si que ha de ser inflexible l'entrenador, i més quan hi ha més de 16 jugadors; aquell que no cumplix als entrenaments, a descansar el cap de setmana. Tots han de tindre clar que ningú és imprescindible, i que qui s'adorm, es queda fora.
Jope, vaig a parar que si no, potser que la propera vegada que em pose de porter davant "d'ells" m'acassen a pilotades; i estos ja fan por.
Com es diu al comentari "ànim, a espavilar i a intentar guanyar a partir d'ara"