dimecres, 19 de novembre del 2008

VILA-REAL 2 - 0 CD TONIN Cadet A


Una setmana més ens hem de conformar amb una derrota.
En aquest cas vam veure com va repetint-se que partit rere partit no som capaços de marcar gols, o millor dit en tot cas marcar-ne més que el contrari.
Vam arribar en poques ocasions, crec recordar, un xut de Josevi, un altre d'Edgar i un de Sergio. Ells tampoc es pot dir que van arribar moltes vegades, però el que si que podem dir és que tenen més eficàcia.
Què podem remarcar del partit?.
Els primers segons del video els he deixat amb premeditació sense música per a recordar als nostres jugadors, per si els va passar desapercebut durant el partit, com es parlen els jugadors del Vila Real; com s'organitzen, com saben d'eixa manera on està el company, o com s'avisa que va un contrari per darrere, o que el que ha de fer és tirar-la cap arrere o cap endavant. en definitiva, "parlar-se" els serveix per organitzar-se com a equip, i no com una banda que vol jugar al futbol. I desprès, tenen una altra virtud, que el Club vila Real cuida ja des dels benjamins, si no tenen clar com tirar-la endavant, la tirem enrere, i sense pressió, la pugen cap a dalt.
També he de dir que aquest equip també presentava una "virtud" que sól tindre també tot equip d'aquest club, que és que no tenen problema per a fer faltes quan perden la pilota i s'ha de tallar un contraatac; utilitzant entrades molt dures, que poden fer mot de mal. En aquest partit vam tindre sort que no ens enganxaren en cap d'eixes entrades ja que si ens arriben a pillar .... ah i això si, també tenen la poca vergonya de fer eixes entrades, i no arrimar-se i disculpar-se. No copiem eixa "virtud", les altres si.
Continuem sense arribar a porteria, i continuem també bastant bé en defensa, però hi ha errors que s'han de pulir o evitar al màxim.

VILA-REAL 2 - 0 CD TONIN Cadet A from Tonin on Vimeo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc que amor li processem a la nostra defensa doncs tot són lloances i sembla que ningú no és capaç de veure ni tan sols un petit error.
Voldria recordar que el fonamental per a guanyar un partit és sobretot que no et fiquen gols doncs amb aquesta premissa encara que la davantera no metiera cap gol tindríem els partits empatats i no perduts.
Estic d'acord amb el Sr. Molla que no es parlen entre ells i que sembla que no hi ha comunicació en el camp, prenguin exemple del Vila-real i tómense els entrenaments més seriosament que per moments semblen una revetlla.
Repassant els vídeos dels partits anteriors m'he adonat que en ocasions passem la pilota i aconseguim filar alguna jugada, però poques. Proposo que es intentés filar aquest tipus de jugades des del darrere, implicant a tot l'equip, que achicando pilotes des de la defensa només es torna boja a la mitjana i nàufrags a la davantera.
Hem d'aturar la pilota i fer el nostre joc nois, que podem, som un equip amb grans jugadors, tots en bona forma física i ben entrenats, només ens falta una miqueta de confiança en nosaltres mateixos.

Animem I A PER TOTES!

Menció especial per Alfons per la seva gran paciència i dedicació, que molts de nosaltres no tindríem amb els nostres fills després dels últims resultats.

GRÀCIES ALFONSO.

Rafa Mollà ha dit...

Conteste en el post següent