diumenge, 18 de novembre del 2007

Bon toc de baló i bones jugades, però errors que van fer perdre el partit

El dissabte passat vam jugar contra el Vinaròs i vam perdre 1 a 3.
Va ser un partit interessant en el que quan tot l’equip tocàvem la pilota creàvem bones ocasions; encara que el nostre gol (Edgar) va ser un “ xurro”. Però bé tocàvem la pilota i podríem haver marcat més gols.
Encara en la primera part vam fer uns errors que van ser els causants del primer gol del Vinaròs. Un gol en el que vam fallar casi tots els jugadors que estàvem en el camp (jo influït), que després d’una bona parada d’Alberto entrara el seu primer gol.
I en la segona part més del mateix, creàvem bones oportunitats, teníem el baló, arribàvem a l’altra porteria... però una falta ben llançada del Vinaròs va ser el segon gol de l’equip rival. Un poc desil•lusionats pel gol vam seguir creant oportunitats, com les de Cèsar ( la trau un defensa en la línia de la porteria) i Edgar ( al travesser).
I finalment a pocs minuts del final una jugada desafortunada del nostre porter ( encara que va acabar ferit igual que Alberto) va suposar el tercer gol.
Hem perdut aquest partit, però hem de quedar-nos amb la idea de tocar bé el baló com diu Alfonso , eliminar els errors comesos de la nostra memòria i no cometre’ls més.
Però bé, hi ha que alçar-se, recuperar-nos, no pensar en aquesta derrota i guanyar el pròxim partit