diumenge, 18 de novembre del 2007

Derrota a casa contra el Vinaròs C.F.

Aquesta setmana ha tocat perdre contra el Vinaròs per un 1-3. Potser ha sigut un poc més exagerat el resultat del que va succeir al camp, però la realitat és eixa.

Ver mapa más grande

Vam començar marcant un gol gràcies a un error de la defensa del Vinaròs, però durant els minuts següents ja es veia que no tardarien massa en empatar-no. Una molt bona aturada d’Alberto presagiava que vindria l’empat; i així va ser.
Com va ser el gol de l’empat?. Doncs un despropòsit de pràcticament tot l’equip: la defensa no és contundent a l’hora de traure el baló, la mitja tampoc va ser capaç de controlar el baló, i per tant el baló va tornar a la porteria amb un gol molt bonic.
En la segona part, atacàvem i podíem fer gol; però continuàvem tenint un problema que anava repetint-se: el porter contrari repetia sempre la mateixa jugada; baló llarg al davanter, que solia pillar a la nostra defensa un poc avançada, i per tant perill. En una d’eixes jugades, la nostra defensa va fer falta. Eixa falta va ser executada magistralment, i a pesar que Carlos va fer un paradon, la mala sort va fer que el baló li pegara als peus i se n’entrara.
L’entrenador en la segona part va fer uns canvis que van ser molt encertats, i vam elaborar jugades que portaven perill, però com ens sol passar moltes vegades, els xuts que peguem solen ser molt fluixos o bé volem entrar amb el baló controlat dins de la porteria. També cal mencionar un xut de Cesar que ja es colava però un defensa el va traure al millor estil Pujol.
Per últim Carlos, per no agarrar un baló que li venia sense perill, li la va birlar un astut davanter, i va rematar el 1 a 3. Ja sabem com és de dura la vida dels porters, Carlos va fer unes parades impressionants, però es recorda molt més els errors. !Anim Carlos, que no passa res!.
Quines conclusions trac del partit? ( I que em perdone l’entrenador que sap molt més que jo).
1.A mi m’agrada molt més Sergio quan entra en la segona part, els contraris estan més cansats, la defensa sòl obrir-se més, i la manca de velocitat del nostre davanter se supera amb la millor tècnica seua.
2.Els jugadors que van entrar en la segona part, Ivan, Diogo, Miguel, li van donar més alegria i més elaboració de jugades.
3. En la davantera hauríem de tindre un jugador amb potència, que arrastre, que fixe a la defensa contrària . Tenim algun jugador d’aquestes característiques? Considere que si, o posaria a Jordi o a Miguel, però no a tots dos en la defensa. Crec que tenim jugadors que en la defensa no ho estaven fent malament l’any anterior, i en canvi davant no tenim referència.
Bé, Alfonso, si ho lliges, no t’enfades amb mi, en tot cas fes algun comentari posant-me “blau”; i ja saps ací en Espanya som 40 milions els que ens creiem entrenadors de futbol
Per últim us deixe amb el video (partit en dues parts) del partit i dues entrevistes als porters.