diumenge, 11 de novembre del 2007

Una gran segona part, tres grans gols i una lesió desafortunada.

Aquest dissabte vam anar a jugar un partit contra La Vall d'Uixó que vam guanyar
0-3, amb tres autèntics gols dignes d'enmarcar.
Però abans de parlar del partit voldria fer unes reclamacions a gent encarregada del partit i propietaris de la Moleta:
1- L'hora del partit ( les 3 del migdia) amb un sol radiant i agobiant de vegades. Ademés aquesta hora va ser la causant de fer-nos dinar als jugadors a les 12 del migdia.
2- El pèssim estat de la Moleta amb molta gravilla, la que va causar riscos innecessàris com la lesió de Miguel en arrossegar la cama pel terra o una gran parada d'Alberto que acabà amb pedretes clavades al genoll.
3- La puntualitat de l'arbitre que desesperava als jugadors, encara que estem un poc acostumats de l'any passat.
4- I per últim els "grans vestuaris" del camp, on els jugadors pareixíem sardines en llauna, i es feia difícil canviar-se, dutxar-se i preparar el partit.
Però a part d'açò, hem de dir que vam guanyar a la Vall 0-3 amb una gran segona part.
A la primera part, amb menys garra i intentant acabar-la sense gols en contra, vam veure una gran jugada de Miguel.
A la segona, tot va ser diferent. En defensar millor al jugador més important de l'equip contrari i jugar més ofensivament, van arribar tres grans gols: Cèsar, Abraham i Sergio. El de Sergio, crec que és el millor d'aquesta temporada.
La pitjor noticia va ser la de la lesió d'un jugador clau de l'equip i sobretot de la defensa, Miguel, al qui li desitge que es recupere molt prompte i torne el més fort i ràpid que puga.
I això és tot, tres punts més que ens fan estar a l'equador de la classificació amb 9 punts.