diumenge, 11 de novembre del 2007

Victòria en La Vall. La Vall "B" 0-3 C.D.Tonin "A"

"Bien, bien".
Air vam jugar en La Vall, al Camp de La Moleta, i vam guanyar per 3 a zero.I és per a estar contents.

Ver mapa más grande
Es pot dir que vam fer un bon partit?. Jo crec que en línies generals no va estar malament. Continuem rifant el baló en moltes ocasions. Ens crema el baló (els crema,millor dit), li piguem patada i endavant sense mirar on tenim els companys, i això fa que també el pergam molt prompte. Això va passar sobretot en la primera part.
En la segona, encara que semble mentida, el major poderio físic nostre, i els retocs preparats per l'entrenador, va fer que el mig del camp fora més nostre, i que per tant es pugueren elaborar millor les jugades.
També, ja sabem com és açò del futbol, un fallo en la defensa d'ells va propiciar el primer gol, i com sol passar, a partir d'ahí ja vam crear més oportunitats, i van arribar els altres dos gols.
Els tres gols vans ser molt bonics, sobretot el tercer de Sergio. Si aquest tipus de gol el fa un jugador de Primera Divisió, demà ens l'estan repetint en totes les notícies.
La mala notícia, és el que sembla ser un trencament fibrilar (Ja parlarem de què és això en un altre post)de Miguel, i que el pot tindre apartat almenys 4-5 setmanes.
Potser una bona oportunitat per a que l'entrenador "busque" entre la resta de jugadors per a recompondre esta línia.
Per tant resumint, per a mi, és per a estar relativament content ja que la victòria donarà moral, però cuidadin en creure-s'ho massa ja que encara tenim moltes mancances.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola a todos!!! Rafa,ya puedo hacer comentarios,yo soy carlos,bueno pues,el partido de la vall,yo creo qu fue un partido que la posesion del balonfue nuestro cas todo el rato,yo sinceramente me aburri un poco,los goles..muy buenos,el ultimo toque de sergio fue muy bueno,y el gol que le anularon a pau,yo creo que no era fuera de juego,tambien es un golazo,me espido,venga adiosssss!!!

Unknown ha dit...

a ver si os animais a poner comentarios!!!!!ehhhhh

Rafa Mollà ha dit...

Gràcies Carlos per fer comentaris, a vore si s'animen la resta. PErò sobretot, a vore si s'animen a escriure posts conforme estem fent Jordi i jo. Mireu el tutorial que vaig penjar en posts anteriors.
Doneu-e d'alta en "Cuentas Google" i després en Blogger.com, m'envieu un correu i vos donaré d'alta

Anònim ha dit...

el portero de la vall ,,, deja muxo q desear tmb pero dos grandes goles.. !!

Rafa Mollà ha dit...

Gràcies per apreciar els gols un killer de l'àrea com ers tu. I gràcies per fer un comentari. A vore si estos jugadors que tenim al club s'animen en veure que un davanter centre del Villarreal juvenil sha animat a entrar i participar al nostre blog.

Unknown ha dit...

Ya està Cubi menyspreant el treball dels porters, ay Cubi Cubi,jajaj te recuerdo que a mi aun no me has metido ningun gol!!!jajaja.
Felicitats al Tonín,Rafa a veure si espabiles al Planchadell...

Rafa Mollà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rafa Mollà ha dit...

Gràcies Hector per fer el comentari.
Respecte al Plan... no te cregues, que s'està espavilant molt. (a la meua classe, et recorde que només estem ell i jo de xics, i la resta són xiques, i ja saps que elles ens fan espavilar

Unknown ha dit...

Si doncs,pareix que espavila,hui "ha salat",jajajja es un primer pas, no ha vingut en tot el dia a classe per estudiar,tots creíem que estava malalt però no. Salutacions,y sort per al pròxim partit als xavals!

Cesar ha dit...

Hola Rafa ,soy Cesar y por fin he encontrado el lugar donde escribir.
En cuanto al partido la primera parte estuvo muy travada.Pero la
segunda nos hicimos con el dominio
del partido.En mi gol yo ya sabia
que el defensa se la iba a comer y
la verdad es que el disparo me salio bastante bien.Y despues otros
dos golazos que cerraron el partido
,bueno te dejo.Adios.

Rafa Mollà ha dit...

Molt bo explicant el que va ser el partit.