diumenge, 25 de novembre del 2007

C.D. Salesianos 2 - 3 C.D. Tonín. Arrasant i demanant l'hora

Crec que aixina va ser ahir a Borriana. Vam començar arrasant; als 15 minuts ja guanyavem per 3 a 0, però ens vam relaxar i al final vam acabar aixina, demanant l'hor ja que en l'últim minut va faltar molt poc per a empatar.
Al principi en vore com va començar el partit, crec que els jugadors, nosaltres els pares, i inclús els dde l'equip contrari, pensaven que podia ser un d'eixos dies en què es podia donar un resultat d'escàndol, tal i com els va passar als Salesians lasetmana passada en perdre contra el Burriana per 10 a zero.
Però què passa quan et relaxes, es perd el lloc en el camp i comencen a fer-se toquets fluixets, "taconades" "individualitats que no porten a res", en definitiva,"tonteries"; que el contrari marca un gol, i qui va guanyant encara per 3 a 1 doncs que no es preocupa massa, però quan et marquen el segon, ells s'en van amunt, i tu t'enfonses.
D'aquesta manera es va arribar al final del partit amb un 2 a 3 que ben bé haguera pogut ser un 3 a 3.
No seria just si no diguera que també haguerem pogut quedar 2 a 4 o 5, perquè també és veritat que ahir si que vam tirar més a porteria, i que no van entrar més gols de miracle.
No vull acabar sense dir que ahir em va agradar molt Ivan, que va fer jugades molt bones, i va eixir motivat des del primer moment.
En fi, enhorabona, i a veure si ens servix de lliçó que quan pots has de matxacar, ja que si no és així, potser que després vulgues i no pugues.
*Perdoneu per la qualitat del video, però si en general no és bona, esta setmana no sé perquè, però és pitjor. Haureu d'endevinar el que hi ha i això també és interessant!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Pareix que els del Salesianos no van tindre el seu cap de setmana, primer li guanyeu vosaltres i després ho fem nosaltres (7-1). Enhorabona als xavals.

Rafa Mollà ha dit...

jee. parit, m'alegre que hages guanyat. M'acabe d'enterar que el meu València ha perdut. Però què burros estan fets